Tagi
#modernizacja  (24) #modernizacja listopad  (6)

Zamów Newsletter

Wysłano
X

Przez kilka dni obok głównego budynku naszego teatru pracował ciężki sprzęt do rozbiórki. Ekipa remontująca wyburzała byłą Spawalnię. Chodzi o usytuowane przy teatralnym parkingu małe garażowe pomieszczenia. Dzięki ich wyburzeniu, nasz teatr zyskał więcej przestrzeń. Przestrzeń, która może zostać przystosowana do potrzeb widzów. Jako strefa relaksu, ale też plener do działań interaktywnych. Powstanie tu mini - plac z ławkami, zmieniający w sposób zasadniczy zewnętrzny wizerunek budynku Łaźni Nowej. Od teraz otoczonego bardziej przyjaznym widzom i mieszkańcom zielonym terenem.   

 

Fotorelacja: Klaudyna Schubert

2015-11-17

MODERNIZACJA: Więcej (zielonej) przestrzeni dla łaźniowych pomysłów

Data publikacji
17 listopada 2015

Teatr Łaźnia Nowa

os. Szkolne 25 Kraków   biuro@laznianowa.pl   sekreteriat: 12 425 03 20     bilety: 12 680 23 41

Teatr Łaźnia Nowa

os. Szkolne 25 Kraków   biuro@laznianowa.pl   sekreteriat: 12 425 03 20     bilety: 12 680 23 41

MODERNIZACJA: Więcej (zielonej) przestrzeni dla łaźniowych pomysłów

Następna Poprzednia
Skanujemy i digitalizujemy!
Spisujemy historię teatru